gimana coba????

coba gimana cara ngendarain ini, susah gak sih?? waah hebat sih idenya tapi nyusahin juga buat ngendarainnya, bayangkaan!! tapi poll banget sih kreatifnya, kan jadi eye cathing juga kalo kayak gini… marii dilihat gambar2nya.. MANTAAPP!!! MANTAAPPPPSS!! GOKIIL! TANDEEM!!  

malangnya mjd seorang isteerii

There was once a wife so jealous that when her husband came home one night and she couldn’t find hairs on his jackets she yelled at him, “Great, so now you’re cheating on me with a bald woman!” The next night, when she didn’t smell any perfume, she yelled again by saying, “She’s not only … Continue reading

pencuri yg bodoh, ckckck

Two robbers were robbing a hotel. The first one said, “I hear sirens. Jump!” The second one said, “But we’re on the 13th floor!” The first one screamed back, “This is no time to be superstitious.”

FBI investigation

The phone rings at FBI headquarters. “Hello? I’m calling to report my neighbor, Clifford. He is hiding marijuana inside his firewood!” “Thank you very much for the call, sir.” The next day, FBI agents descend on the neighbor’s house. They search the shed where the firewood is kept. Using axes, they bust open every piece … Continue reading

ayahku hilang :(

Five year old Little Johnny was lost, so he went up to a policeman and said, “I’ve lost my dad!” The policeman said, “What’s he like?” Little Johnny replied, “Beer and women!”

tukang mie g4uL

ini adalah cerita lucu yang diceritakan oleh teman SMA saya, silahkan disimak dan dimengerti.. Kejadian ini bermula ketika secara tak sengaja tmn gw berpapasan dengan tukang Mie Ayam keliling yang biasa beredar di depan rumah. Siang itu,  gw ngeliat dia tengah berasyik masyuk di pinggir jalan, cekikikan sambil melihat sesuatu yang ada di tangannya. Bahkan … Continue reading

endless conversation

An Arab was interviewed at the US Embassy for a U.S.A. Visa. Consul : What is your name? Arab: Abdul Aziz Consul: Sex? Arab : Six to ten times a week Consul: I mean, male or female? Arab : both male and female and sometimes even camels Consul: Holy cow! Arab : Yes, cows and … Continue reading

math??

ini buat para pangeran2 aritmatika di jagat raya Persamaan 1 Manusia = makan + tidur + kerja + hura-hura Keledai = makan + tidur Maka, Manusia = Keledai + kerja + hura-hura Maka, Manusia – hura-hura = Keledai + kerja Maka, Manusia yang tidak tau hura-hura = Keledai yang bekerja / Kerja seperti Keledai =================================================== … Continue reading

balada mr.bean

berikut adalah segelintir cerita mr.bean Mr. Bean menghadiri rapat Rekan: Maaf saya terlambat. Saya terjebak di dalam lift selama 4 jam karena listrik padam. Mr. Bean: Tidak apa, saya juga ? saya terjebak di eskalator selama 3 jam. ____________ _________ ____ Pelajaran Mengeja Anak Mr. Bean: Pa, bagaimana ejaan kata “successful” ? dengan satu c … Continue reading